Vuoden 2021–22 Mentor-ohjelma viimeisteltiin huhtikuun yhteistapaamisessa Espoossa!

Mentorklubi /

Lotta Tuominen, Suomen Nestlen HR manageri kertoi osallistujille omasta uratarinastaan ja Nestlen rekryprosessista.

Vuoden 2021–22 Mentor-ohjelma saatettiin päätökseen mentori Anna Karrin emännöimänä Suomen Nestlén pääkonttorilla Keilasatamassa. Tilaisuus toteutettiin hybridinä ja osallistujia saapui sekä paikan päälle että otti osaa etäyhteyksin. Kahtena peräkkäisenä vuotena mentorina toiminut ja Nestlé Suomen Commercial Development Managerina työskentelevä Anna Karri sekä Nestlé Suomen HR Managerina toimiva Lotta Tuominen toivottivat mentorit ja aktorit tervetulleeksi ja esittivät tilaisuuden aluksi vastuullisen elintarviketuotannon kuulumisia.

Emilia Nordström, Mentor-klubin varapuheenjohtaja, kertomassa palautteiden pohjalta ohjelman tunnelmista.

Mentor-ohjelma startattiin aloitustapaamisella Kalasataman Teurastamolla lokakuussa 2021. Aloituksen jälkeen mentorit ja mentoroitavat sopivat jatkotapaamisesta itsenäisesti, kahdenkeskisiä mentor-tapaamisia järjestettiin palautekyselyn perusteella noin 3–9 kertaa. Mentor-ohjelmaan kuuluva työhaastattelusimulointi toteutettiin helmikuussa 2022 ja työhaastatteluteemalla jatkettiin mentori Jarmo Heinosen johdolla maaliskuun 2022 yhteistapaamisessa. Mentor-ohjelmasta kerättyjen palautteiden perusteella mentoroitavat olivat ilahduttavasti saavuttaneet itselleen ja ohjelmalle asetetut tavoitteet! Keskustelut mentoreiden kanssa oli koettu tarpeellisiksi ja hyödyllisiksi ja kaikki kyselyyn vastanneet mentoroitavat olivat myös valmiita suosittelemaan Mentor-ohjelmaa ystävälleen.

Huikeasta kuluneesta keväästä ja onnistuneesta Mentor-ohjelmasta vakuuttuneina Mentor-klubi jatkaa ohjelman ja järjestön toiminnan kehittämistä kohti seuraavaa lukuvuotta. Haku vuoden 2022–23 Mentor-ohjelmaan alkaa syksyllä, joten pysy kuulolla!

Mentor-klubi toivottaa kaikille jäsenilleen aurinkoista ja rentouttavaa kesää!

Kategoriat: Blogi