Mentoroitavien perehdytysilta

Mentorklubi /

Osa 1. Keskiviikkona 12.10. käynnistettiin Mentor-ohjelma mentoroitavien perehdytyksellä! 🤩

Jännitystä oli ilmassa, eikä ihme, koska tästä alkoi yhdeksän uuden mentoroitavan mentorointimatka. Parhaimmillaan mentorointi tarjoaa iloa ja uusia ahaa-elämyksiä opiskeluun, uraan ja työnhakuun.

Kuten todennäköisesti myös sinulle niin myös monelle muulle mentorointi on vieras termi. Sen innostamana ja viimevuotisen ohjelman palautteen pohjalta halusimme järjestää mentoroitaville perehdytyksen, jossa päästiin pohtimaan mitä mentorointi on, miten saada mentoroinnista mahdollisimman paljon irti ja toisaalta mitä aktorilta odotetaan. Mentorointi nimittäin perustuu juuri mentotoitavan aktiivisuuteen ja haluun kehittyä.

Toki ilta oli myös loistava tilaisuus päästä näkemään muut mentoroitavat sekä pääsemään alkuun omien tavoitepohdintojen kanssa. Nimittäin mentoroinnista vuosittain kokee saavansa eniten irti he, jotka ovat asettaneet itselleen tavoitteet ja lähtökohtaisesti käyttäneet aikaa miettiäkseen miksi he ovat lähteneet ohjelmaan mukaan.

Mentorointi on huippu konsepti ja ainutkertainen kokemus. Olen henkilökohtaisesti saanut mentoriltani paljon apua urapohdintoihin ja sen takia toivon, että sain jaettua mentoroinnin iloa ja ajatusta eteenpäin. Uskon, että osallistujien on helpompi lähteä tulevalle tielle, kun he tietävät mitä odottaa.

Enää alle viikko, niin mentorit ja aktorit tapaavat toisensa! Jännittäviä aikoja niin osallistujille kuin meille Mentor-klubin hallituslaisille. Uskon ja toivon, että tästä tulee antoisa mentortaival meidän yhdeksälle mentoroitava-mentori -parille.

Toivottavasti nähdään syyskokouksessa, sillä se on se tilaisuus, jonka kautta pääset mukaan Mentor-klubin toimintaan. Mentor-klubissa oleminen on todella antoisaa, sillä tämä jos jokin on aitiopaikka kuulla mentor-ohjelman yhteistapaamisten keskusteluja, ideoida uusia tapahtumia ja edistää meidän viikkiläisten työelämätaitoja.

Kuullaan taas pian, sillä päivittelen säännöllisesti mentor-ohjelman kuulumisia tänne blogin puolelle!

Terkuin Emilia
Mentor-klubin vpj 2022

Kategoriat: Blogi