Hakuohjeet


Haku mentor-ohjelmaan on nyt päättynyt. Seuraava mentor-ohjelman haku järjestetään syyskuussa 2024.

Mentor-ohjelmaan voivat hakea Mentor-klubi ry:n jäsenet. Ohjelma on suunniteltu opiskelijoille, joita kiinnostaa ura elintarvike- tai ravitsemusalalla. Voit liittyä jäseneksi myös haun yhteydessä tästä.

Ohjelmaan haetaan lomakkeella (linkki päivittyy seuraavan kerran syyskuussa 2024). Kerrothan meille muun muassa:

  • Kuka olet?
  • Miksi haet mentor-ohjelmaan?
  • Minkälaisia urahaaveita tai -toiveita sinulla on? (Esim. minkälainen työtehtävä tai minkä tyyppinen työnantaja kiinnostaisi. Voit miettiä kiinnostaisiko sinua tutkimus, virastotyö, asiantuntijatehtävät, yrittäjyys, kaupalliset tehtävät, tuotekehitys, laatu, markkinointi, ura kansainvälisessä yrityksessä jne.)

VINKKINÄ! Älä murehdi liikaa, hakemus ei ole työhakemus, joten nyt ei tarvitse yrittää myydä omaa osaamista. Kerro mieluummin miksi kiinnostuit opiskelualastasi, haetko mentor-ohjelmaan, koska työelämä on niin tuntematon, et tiedä mitä haluaisit tehdä opintojen jälkeen vai tiedät ja kaipaat juuri sinne pääsemisessä apua vai jotain muuta? Tärkeintä on, että mentorointi kiinnostaa ja haluat päästä mukaan. 

Valintaprosessissa painotamme hakijan motivaatiota. Mentor-parit muodostetaan tämän jälkeen toiveiden ja mentoreiden taustojen perusteella.

Mentor-ohjelmasta on hyötyä ihan jokaiselle, joten tartu tilaisuuteen ja hae mukaan.


Jäikö jokin mietityttämään?

Mentor-ohjelmasta vastaa Mentor-klubin varapuheenjohtaja. Voit laittaa sähköpostia suoraan vpj:lle tai olla Mentor-klubin hallitukseen yhteydessä somen tai hallituksen sähköpostin kautta. Löydät yhteystiedot täältä.