Mentor-klubi

Mentor-klubi ry on viikkiläinen opiskelijayhdistys, jonka tarkoituksena on luoda ja ylläpitää yhteyksiä elintarvikealan opiskelijoiden ja ammattilaisten välillä.

Järjestämme jäsenillemme seminaareja ja paneelikeskusteluja alaamme koskevista ajankohtaisista aiheista sekä vapaamuotoisempia klubi-iltoja verkostoitumiseen.

Lisäksi vuosittain järjestetään suosittu mentor-ohjelma, jolla haluamme parantaa jäseniemme valmiuksia menestyä työelämässä.

Yhdistyksemme sääntöihin voit perehtyä täältä.

Tavoitteenamme on:

  1. opiskelijoiden ja elintarvikealan ammattilaisten verkostoituminen
  2. tehdä ETM-tutkinto tunnetuksi


Liity jäseneksi!

Jäseneksemme voivat liittyä Helsingin yliopiston maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan elintarvikealan pääaineen ja sivuaineen opiskelijat.

Mentor-klubin jäsenenä voit osallistua mentor-ohjelmaan ja klubin järjestämiin tilaisuuksiin. Jäsenmaksu on 6 € ja jäsenyys on voimassa kuusi vuotta. Jäsenmaksu maksetaan Mentor-klubin tilille FI68 4108 0010 3205 40. Viitteeksi oma nimi.

HUOM! Kun olet maksanut jäsenmaksun, käy täyttämässä jäsenlomake. Jäsenlomakkeen täyttämällä pääset mukaan sähköpostilistallemme, josta saat etusijan tietoa tulevista tilaisuuksistamme. Ilmoittautuminen tilaisuuksiimme tapahtuu ensisijaisesti listalla välitettävien lomakkeiden kautta.

Tutustu toimintaamme myös sosiaalisessa mediassa! Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.Mentor-ohjelma

Mentor-ohjelma on ainutlaatuinen tilaisuus opiskelijoille tutustua elintarvikealan ammattilaiseen ja luoda tämän kanssa vuoden kestävä opettavainen suhde.

Mentor-ohjelmaan haetaan joka syksy. Varsinainen ohjelma käynnistyy uuden lukuvuoden alkaessa syksyllä lokakuussa ja kestää seuraavaan kevääseen toukokuuhun asti.

Lue lisää mentor-ohjelmasta.Historia

Mentor-toimintaa on Viikissä ollut vuodesta 1998 lähtien, jolloin ensimmäinen mentor-pari tapasi. Mentor-idean isä oli Viikissä vierailevana luennoitsijana monelle tutuksi tullut diplomi-insinööri Tuomas Massinen. Massinen oli lukenut Talouselämä-lehdestä Turun kauppakorkeakoulun mentor-toiminnasta ja ehdotti toiminnan käynnistämistä myös maatalous-metsätieteellisessä tiedekunnassa.

Mentor-klubin pitkäaikaisena kummisetänä toimi Pauligin hallituksen puheenjohtaja Bertel Paulig. Pauligin jäädessä eläkkeelle Mentor-klubin uudeksi kummisedäksi ryhtyi Elintarviketeollisuusliiton toimitusjohtaja Heikki Juutinen.

ETL ja elintarvikeylioppilaat ovat tehneet yhteistyötä elintarvikealan opiskelijoiden näkyvyyden ja ETM-tutkinnon tunnettuuden lisäämiseksi. Juutisen asema kummisetänä on omiaan tehostamaan jo ennestään tuottoisaa yhteistyötä.

Kuva-mentor-klubi

“Exploring great taste!” Tyytyväisenä onnistuneen excun jälkeen. “Tietysti Pauligin”

 


 

Jäsenten tietosuoja

Mentor-klubi ylläpitää jäsenrekisteriä, jonka avulla pidämme kirjaa jäsenistämme ja varmistamme että he pysyvät kartalla Mentor-klubin ajankohtaisista asioista. Voit lukea tietosuojaselosteesta mitä henkilötietoja säilytämme, kuinka niitä käytämme ja mitä oikeuksia sinulla on.