Tutkinnosta kansainvälistyville markkinoille -mentorointitapahtuma

Mitä on kansainvälisyys elintarvikealalla? Millaisia työtehtäviä elintarvikealan kansainvälistyminen tuo tullessaan? Millaiset opinnot tukevat uraa kansainvälistyvällä alalla?

Tule kuuntelemaan elintarvikealan kansainvälistymisestä ja keskustelemaan mentoreiden kanssa kansainvälisyydestä elintarvikealalla Elintarviketieteiden seuran (ETS) järjestämään mentorointi-iltamaan

8.11.2016 klo 15.30–19.00 Valion pääkonttorille Pitäjänmäkeen (Meijeritie 6).

Ilmoittautuminen alkaa 19.10. klo 12.00 e-lomakkeella:

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/73669/lomake.html

 

Ilta alkaa Valion tarjoamilla kahveilla, jonka aikana kuulemme Valion alustuksen vientiteemaan. Myös Fazer osallistuu illan tarjoamisiin. Valion puheenvuoron jälkeen kuulemme illan mentoreiden, ETS:n ja Mentor-klubin esittelyt. Esittelyiden jälkeen jakaannumme ryhmiin, joissa keskustellaan illan aiheesta mentoreiden johdolla. Illan aikana on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja päästä keskustelemaan kahden eri mentorin kanssa 45 minuutin ajan 10 hengen ryhmissä, jonka jälkeen keskustelut puretaan yhteenvedossa. Ilmoittautumisen yhteydessä voit valita kaksi mentoria, joiden kanssa haluaisit mieluiten keskustella illan aikana.

Mentoreiksi iltaan ovat lupautuneet

Tuotekehitysjohtaja Valiolta

Markkinointijohtaja Helsingin Myllystä

Myynti- ja Markkinointijohtaja Maustajalta

Supply Chain Executive Kyrö Distilleryltä

Corporate Responsibility & Product Regulation Manager Altialta

Ole nopea ilmoittautumisajan alettua! ETS:n mentorointitapahtumat ovat poikkeuksetta täyttyneet nopeasti. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kuitenkin niin, että ETS:n opiskelijajäsenille on varattu oma kiintiö. Jos et ole jäsen, voit liittyä jäseneksi vaikka heti. ETS:n nettisivuilta löytyy jäsenhakemuslomake http://www.ets.fi/jaseneksi. Ilmoittautumisen yhteydessä saat linkin illan aiheesta, elintarvikealasta ja ETS:stä koskevaan kyselyyn, jonka täyttäminen on edellytys iltaan osallistumiseen. Kattavimmin kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan tuotepalkinto. Mukaan mahtuneille ilmoitetaan heti osallistujamäärän täytyttyä.

 

Jos illasta tai ilmoittautumisesta herää kysymyksiä, ota yhteyttä Mentor-klubiin:

mentorklubi-hallitus(ät)helsinki.fi.

 

Lue lisää Elintarviketieteiden seurasta: ets.fi.

Mentor-klubi on mukana illan järjestämisessä yhteistyössä Elintarviketieteiden seuran kanssa.