Syksyn tulevia tapahtumia

Syksy on täällä taas ja Mentor-klubin kalenteri on täynnä tapahtumia! Hallitus kokoontui tällä viikolla viimeistelemään alkavan Mentor-ohjelman ensimmäistä tapaamista, joka järjestetään Agronomiliiton tiloissa 2.10.2017. Tilaisuudessa esitellään mentor-parit ja käynnistetään kevään loppuun asti kestävä yhteinen matka.

Mentor-klubin ekskursio Meiralle ja vuosikokous järjestetään tiistaina 31.10.2017 kello 13.00-15.00. Meiran ekskursioon kuuluu yritysvierailu kahvitarjoiluineen ja tutustuminen tehtaaseen. Meira sijaitsee Kalliossa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tapahtumaa suositellaan kaikille suomalaisen kahvikulttuurin ystäville ja  elintarviketeollisuudesta kiinnostuneille. Ekskursioon mahtuu mukaan noin 20 nopeinta ilmoittautujaa. Ekskursion jälkeen kello 15.00-17.00 pidetään Mentor-klubin vuosikokous, jossa valitaan uusi hallitus. Hallituksen kokoukseen ovat tervetulleita kaikki klubin jäsenet. Hallitustoiminnasta kiinnostuneet voivat kysyä lisätietoa osoitteesta mentorklubi-hallitus@helsinki.fi. Linkki ilmoittautumiseen ja lisätietoa tulossa myöhemmin!

Mentor-klubi hakee edustajaa Agronomiliiton opiskelijavaliokuntaan. Opiskelijavaliokunta koostuu 10 eri (aine)järjestön edustajasta ja toimii ”linkkinä” liiton, työelämän ja yliopistojen opiskelijoiden välillä. Opiskelijavaliokunnan kautta on mahdollista edistää opiskelijoiden edunvalvontaa, opetuksen kehittämistä ja työelämään sijoittumista. Haku on auki 16.10.2017 asti, lisätietoa tästäkin tulossa myöhemmin!

Myöhemmin marraskuussa kaikilla Mentor-klubin jäsenillä on mahdollisuus osallistua klubin kummisedän iltaan, jossa harjoitellaan ryhmähaastattelua. Tilaisuudessa on myös muuta kummisedän ideoimaa ohjelmaa joten tulossa on opettavainen ja rento ilta.

Syysterveisin,

Mentor-klubin hallitus