Kommentteja edelliskauden mentoroitavilta. Hae uudeksi mentoroitavaksi!

Haku mentor-ohjelmaamme on alkanut! Mentoroinnin avulla parannat valmiuksiasi menestyä työelämässä. Mitä hyötyä mentoroinnista on? Annetaan edelliskaudella mentoroitavina olleiden kertoa.

“Mentori oli kannustava. Ohjelman aikana sain hyviä ohjeita työhaastatteluihin valmistautumiseen. Verkostoitumisen tärkeys.”

“Mentoriohjelma oli ainakin omalla kohdalla erittäin onnistunut kokemus. Tultiin hyvin toimeen mentorin kanssa ja ei ollut vaikeaa esittää niitä tyhmiäkään kysymyksiä tai kertoa omista epävarmuuksista. Sain tosi konkreettisia vinkkejä CV:n asemoinnista parempiin sanavalintoihin hakemuksissa, mutta ehdottomasti parasta oli mentorin kannustus ja tsemppaus työnhaun eri vaiheissa! Myös oman osaamisen kartoittaminen ja siitä kertominen on varmasti sellaisia taitoja, jotka tulee olemaan hyödyllisiä tulevaisuudessakin.”

“Mentoroinnin avulla sain itsevarmuutta työelämään ja oma osaamiseni kirkastui itselleni. Sain mentorista sparraajan, joka haastoi ajatuksiani ja sitä kautta selkeytti niitä.”

Suosittelemme mentor-ohjelmaa lämpimästi. Voit hakea mentoroitavaksi lähettämällä avoimen hakemuksen ja CV:n 23.6. mennessä Mentor-klubin hallituksen sähköpostiin mentorklubi-hallitus@helsinki.fi. Lue lisää mentor-ohjelmasta: http://www.mentor-klubi.fi/haku-mentor-ohjelmaamme-on-kaynnistynyt/