Ilmoittaudu mukaan kummisedän iltaan

Hei kaikille!

Ryhmähaastattelu on yksi työnhankintaprosessin haastavimmista tilanteista, eikä sitä ole usein mahdollista harjoitella ennen tosipaikkaa. Siksi haluammekin tarjota ainutlaatuisen tilaisuuden tulevia kesätyö- tai harjoittelupaikkahakuja ajatellen. Sinulla on mahdollisuus tulla harjoittelemaan ryhmähaastattelua tutussa ja turvallisessa ympäristössä ilman pelkoa työpaikan menetyksestä, sillä Mentor-klubi järjestää maanantaina 27.11.2017 kummisedän illan, jossa harjoitellaan ryhmähaastattelua.

Mikä on ryhmähaastattelu? Rekrytoijan tavoitteena on esimerkiksi mitata 5-10 työnhakijan tiimikäyttäytymistä yhteistehtävien tai kysymysten avulla. Ryhmähaastattelu voi tuntua jännittävältä, sillä tilanteessa kilpaillaan muiden työnhakijoiden kanssa.

Kuka on Mentor-klubin kummisetä? Vuosikokouksessa kummisedäksi valittiin Laurean ammattikorkeakoulussa yliopettajana toimiva Jarmo Heinonen, joka on ollut Mentor-klubin toiminnassa mukana monta vuotta. Hänellä on laajasti kokemusta kasvatustieteestä, markkinoinnista ja elintarvike-ekonomiasta. Heinonen veti keväällä ryhmähaastattelusimulaation mentor-ohjelmamme pareille, mutta nyt simulaatiosta saadun positiivisen palautteen vuoksi haluamme tarjota hänen osaamistaan kaikille jäsenillemme.

Mitä kummisedän illassa tapahtuu? Tilaisuus alkaa Heinosen alustuksella, minkä jälkeen suoritetaan kaksi ryhmähaastattelua osallistujien kanssa: ensimmäisessä on luovuutta mittaavia osioita ja toisessa ryhmän johtamiseen ja tiimikäyttäytymiseen liittyviä. Tiimityöskentely ja ideointikyvyt ovat Heinosen mukaan tällä hetkellä kysytyimmät asiat ryhmähaastatteluissa. Voit osallistua yhtenä “työnhakijana” tai seurata haastatteluja sivusta. Illan aikana sinulle tulee selväksi haastattelun rakenne, mitä rekrytoijat hakevat ja miten selviytyä haastattelusta.

Tapahtuma järjestetään Viikin Think Companylla. Tapahtumaan toivotetaan tervetulleiksi kaikki Mentor-klubin jäsenet, jotka kokevat tarvitsevansa apua ryhmähaastattelussa tai haluavat päästä testaamaan taitojaan. Mikäli et ole vielä jäsen, voit liittyä nettisivuillamme tai paikan päällä. Mentor-klubi järjestää kahvituksen. Ilmoittaudu tapahtumaan täyttämällä lomake: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/84165/lomake.html. Ilmoittaudu myös Facebook-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/142869523016298/

Tervetuloa mukaan!

Ystävällisin terveisin,
Mentor-klubin hallitus