Agronomiliiton opiskelijavaliokunnan terveiset

Hei,

Olen Maijuleena Salminen, elintarvikekemian viidennen vuoden opiskelija ja Mentor-klubin edustaja Agronomiliiton opiskelijavaliokunnassa. Opiskelijavaliokunnan edustajien yhtenä tärkeänä tehtävänä on tuoda ainejärjestön ja sen opiskelijoiden kuulumiset liittoon. Agronomiliitto vaikuttaa vahvasti opiskelijoiden edunvalvonnassa Helsingin ylipistossa, etenkin HY:n maatalous-metsätieteellisessä tiedekunnassa ja sen laitoksilla. On todella tärkeää, että Agronomiliitto kuulee asioista kampukselta suoraan opiskelijoilta ja ainejärjestöiltä, jotta se pystyisi mahdollisimman hyvin tekemään edunvalvontatyötä tässä meneillään olevassa muutoksessa. Erityisesi Ison Pyörän ja YT:iden kanssa on nyt oltava tarkkana myös opiskelijoiden. Voitte olla yhteydessä suoraan minuun ja vien terveiset liiton opiskelijavaliokunnalle ja opiskelija-asiamiehelle. Halutessanne voitte olla yhteydessä myös suoraan opiskelija-asiamieheen Suvi Huttuseen (opiskelijat@agronomiliitto.fi).

Muistuttaisin vielä tulevista Agronomiliiton opiskelijatapahtumista. Tiistaina 16.2. on Rautatientorin Jääpuistossa Talviluistelu, jonne liiton jäsenillä on ilmainen pääsy luistelemaan ja nauttimaan kuumaa juomaa. Tarkempaa tietoa tapahtumasta löydät nettisivuilta: http://www.agronomiliitto.fi/opiskelijat/tapahtumat/talviluistelu/.

Agronomiliiton mentorointihaku päättyy 28.2. Suosittelen lämpimästi hakemaan mukaan! Itsekin olen ollut mukana Mentor-klubin mentoroinnissa ja nyt uudelleen Argonomiliiton mentoroinnissa tänä keväänä. Saatu kokemus on korvaamaton ja arvokas. Lopuksi vielä muistutuksena, että opiskelijoiden matka-apurahahaku päättyy 4.3. Eli vähintäänkin vaihdossa olleiden kannattaa hakea matka-apurahaa.

Seuraa myös Instagramissa Mentor-klubin (@mentor_klubi) ainejärjestötoimintaa ja Agronomiliiton (@agronomiliitto) opiskelijatoimintaa.

Terveisin,

Maijuleena Salminen

Agronomiliiton opiskelijavaliokunnan Mentor-klubin edustaja

email: maijuleena.salminen@helsinki.fi