Tule mukaan toimintaan! Mentor-klubin vaalikokous ETL:n tiloissa 15.11. klo 16:00

”ETL on Suomessa toimivien elintarviketeollisuuden yritysten työmarkkina- ja elinkeinopoliittinen edunvalvoja. Liiton tehtävä on vaikuttaa alan toimintaympäristöön siten, että yrityksillä on mahdollisuudet menestyä Suomessa ja laajentua myös kansainvälisillä markkinoilla.” www.etl.fi

Tule kuuntelemaan ETL:stä ja sen tehtävistä toimitusjohtaja Heikki Juutisen kertomana. Lisäksi tilaisuudessa puhutaan sokeriverosta ja muista elintarvikealaa koskevista ajankohtaisista aiheista.

Heikki Juutisen puheenvuoron jälkeen pidämme Mentor-klubin syyskokouksen. Syyskokouksessa muun muassa valitaan Mentor-klubille uusi hallitus. Tule mukaan opiskelijatoimintaan!

Ilmoittauduthan tilaisuuteen etukäteen viimeistään keskiviikkoon 9.11. mennessä: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/74392/lomake.html. Syyskokous järjestetään tiistaina 15.11. klo 16.00 Elintarviketeollisuusliitto ry:n tiloissa (Pasilankatu 2).

Mentor-klubin hallituksessa toimii kuusi Mentor-klubin jäsentä. Tänä vuonna kaikki hallituspaikat menevät jakoon ja mukaan halutaan uutta porukkaa. Tule oppimaan hallitustyöskentelystä ja luomaan tulevaisuuden kannalta erittäin tärkeitä kontakteja opiskelijoihin sekä jo työelämän konkareihin. Aikaisempaa kokemusta yhdistystoiminnasta ei tarvitse olla – tekemällä oppii!

Mentor-klubin hallituksen kokoonpano:
Puheenjohtaja
Sihteeri
Varapuheenjohtaja
Talousvastaava
PR- ja somevastaava
Toimihenkilö

Jos haluat tietää enemmän hallitustyöskentelystä ja sen kautta avautuvista ovista, ota yhteyttä: iida.loivamaa@helsinki.fi.

Tervetuloa kaikki!